Bordflag

BORDFLAG

Her finder du vores brede udvalg af bordflag i forskellige størrelser, farver og materialer. Her du har mulighed for at finde lige netop det flag, som falder i din smag. Så alt efter om du er på udkig efter et flag til dig selv eller til en du holder af, så skulle der være mulighed for at finde det helt rigtige flag til lejligheden her.

Den perfekte gave

Med et bordflag kan du få enhver til at føle sig endnu mere speciel, når de skal fejres på deres store dag. Et bordflag er den perfekte dåbsgave at give til et barnedåb, men fungerer også til de fleste andre lejligheder. Dette kunne for eksempel være til fødselsdage, bryllupper, en studenterfest eller et jubilæum – altså en dag som fortjener at blive fejret lidt ekstra. Som modtager af et bordflag, vil man kunne få glæde af flaget i mange år fremover. Det vil være den perfekte ting at sætte frem hver gang man føler der er noget eller nogen at fejre.

Flere forskellige typer og modeller af flag

Vi tilbyder mange forskellige typer af flag. Så du har mulighed for at finde lige netop det, du synes passer til den givne lejlighed. Vi har blandt andet bordflag i stål, krom, fortinnet og i sølvplet/forsølvet og i forskellige højder. Du har desuden mulighed for at købe løse flag fra flere forskellige lande, som man kan vælge at skifte imellem. På denne måde kan du også gøre din gave lidt ekstra personlig og tilpasset til gavemodtager. Derudover har vi flag med diverse dåbsmotiver, så man kan få graveret barnets navn, fødselsdato, fødselstid, vægt, længde og dåbsdato.

Mulighed for at gøre din gave ekstra personlig

Hvis du ønsker at gøre din gave lidt mere speciel og personlig, så har du mulighed for at tilkøbe en gravering til de fleste af vores bordflag. Her kan du selv bestemme om du ønsker en dato, et navn eller noget helt tredje graveret på flaget. Hvis du er i tvivl om hvorvidt der er mulighed for den ønskede gravering, så er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller chat, og så kan vi med det samme vurdere om det er plads eller mulighed for den gravering, som du ønsker. Med et graveret bordflag vil du give en gave, som vil skabe glæde og gode minder hos modtageren.