DÅBSRØR

Her kan du se alle vores dåbsrør, som fås i flere forskellige udtryk og materialer. Et dåbsrør har i mange år været en fast bestanddel af dåbsritualet hos mange familier. Et d&arinp....

Dåbsrør

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Her kan du se alle vores dåbsrør, som fås i flere forskellige udtryk og materialer. Et dåbsrør har i mange år været en fast bestanddel af dåbsritualet hos mange familier. Et dåbsrør består af et cylindrisk rør eller en aflang kasse med eller uden ford. Røret kan åbnes i enden og benyttes typisk til at opbevare barnets dåbsattest. Udover dåbsattesten kan dåbsrøret også indeholde andre personlige dokumenter, eksempelvis breve og lykønskninger i forbindelse med dåben. Dette gør et dåbsrør til den oplagte gave til barnedåben.

Dåbsrør med navn

Hvis man ønsker at personliggøre dåbsrøret lidt ekstra, så er der mulighed for at tilkøbe gravering. På mange af vores rør kan man for eksempel vælge at få graveret navn, dåbsdato og kirke. På nogle af vores rør, heriblandt Twinkle Twinkle er der plads til at være kreativ og fri i sit tilvalg af gravering. Dåbsrøret kan også bestilles med forskellige motiver, heriblandt bamser, dyr eller blomster, samt mange flere. Kun fantasien sætter grænser for, hvilket motiv du kan vælge. Detaljegraden af motiverne variere fra model til model. Dåbsrørets materialer er enten i sølvplet/forsølvet eller fortinnet. Sølvplet/forsølvet er en overfladebehandling af sølv og fortinnet er en overfladebehandling af tin. De forskellige materialer giver dig mulighed for at vælge netop det udtryk, som falder i din smag. Den fortinnede overflade er i nuancer af mørkegrå og mat. En sølvplet/forsølvet overflade er i nuancer af grå og skinnende. Vores dåbsrør kommer enten med eller uden fod. Du har mulighed for at tilkøbe en fod hvis det valgte dåbsrør ikke har en medfølgende fod.