OM SMYKKE MESTER

Smykke Mester er ren online butik, der gør det muligt for dig at gøre et godt køb, når det passer dig. Vores webshop er altid åben og er klar til at modtage din bestilling døgnet rundt, alle ugens dage.
 
Vi vil hjælpe dig med at finde den helt specielle gave, som uden tvivl vil bringe glæde og et smil på læben mange år frem.
 
Med vores netbutik og vores brugervenlige betalingssystem, er Smykke Mester en ideel mulighed for folk, der har en travl hverdag og derfor ikke har tid til at besøge alle byens butikker på jagt efter den perfekte gave.
 
Smykke Mester er grundlagt i 2010 med et ønske om at levere Danmarks bedste service inden for handel med smykker over internettet.

Personerne bag Smykke Mester har mange års erfaring i branchen, men har først nu kastet sig over internethandel. Så på trods af webshoppens unge alder, er der ingen tvivl om, at dine ordrer vil blive varetaget at et kompetent og erfarent medarbejderteam, der vil gøre alt for at sikre dig en behagelig kundeoplevelse.
 

Pris, kvalitet og ægthed

For at sikre vores kunder nogle af branchens bedste priser, benytter vi os af en række forskellige leverandører, der bl.a. omfatter guldsmede, producenter og grossister. Ved at benytte flere forskellige leverandører er det muligt at holde vores priser lave, men stadig bibeholde den velkendte og populære ”Smykke Mester kvalitet”.
 
Alle leverandører, såvel grossister og guldsmede som producenter, er licenserede og kvalitetstestede, hvilket sikrer, at alle smykker er 100 % ægte og af bedste kvalitet.
 

God service og effektivitet

Udover smykkernes høje kvalitet er kundernes tilfredshed en bærende del af vores forretningsmodel.
Det er af højeste prioritet hos Smykke Mester, at vores kunder oplever en brugervenlig og behagelig service, som giver dem lyst til at vende tilbage - hver gang.
Derfor har det overordnede mål fra start af været at udvikle en webshop og et koncept, der sætter fokus på:
  • Hurtighed
  • Effektivitet
  • Brugervenlighed


Bredt sortiment til alle lejligheder

For at gøre det hele enklere for dig som kunde, har vi sammensat et bredt sortiment, der indeholder gaveidéer til alle lejligheder og begivenheder.
I vores brede sortiment finder du gaver, der egner sig til barnedåb, fødselsdag, jubilæum, spontane overraskelser og meget mere – og det bedste er, du finder det hele på et sted nemlig hos Smykke Mester.
 
Blandt vores mange og populære produkter kan bl.a. nævnes:
  • Smykker til børn
  • Medaljoner
  • Fotoalbum
  • Børne bestik
  • Sparebøsser
  • Dåbsrør
  • Og meget meget mere

 

Praktiske oplysninger

Smykke Mester er en dansk virksomhed og følger dansk lovgivning og forbrugerrettigheder.
Vi er registeret hos Told & Skat med Cvr. nr. 25706560

Kontakt os

Skulle du have nogle spørgsmål angående vores produkter, bestilling af varer, forsendelse, betaling eller andet, så er vi altid til rådighed.
Vi svarer hellere end gerne på dine spørgsmål, lige meget om du allerede er kunde eller ej.
 
Du har følgende muligheder for at kontakte os:
 
E-mail: kontakt@smykkemester.dk.
eller brug vores kontakt formular.
 
Smykkemester
Hobrovej 452
9200 Aalborg SV
 
Vi glæder os til at handle med dig.

Med venlig hilsen

Smykke Mester