Øreringe

Øreringe

Et par øreringe er en af den mest klassiske slags smykker. Et par enkle og diskrete ørestikker på arbejdet til en skjorte, bohemede creoler til sarongen på ferien, lange glitrende ørehængere til gallakjolen, og en rå earcuff til læderjakken til hverdag. Lige meget hvilket outfit og hvilken anledning, så kan et par øreringe altid fungere som den perfekte detalje, der fuldender dit look. I vores brede udvalg er du sikker på at finde lige det, du søger.

Side

Vi fandt 3223 produkter

Side

Vi fandt 3223 produkter

Ørestikker til enhver lejlighed

Ørerne gemmer sig tit bag håret, hvorfor det kan være vigtigt lige at bringe dem frem i lyset med et par fine ørestikker. Ørestikker er det perfekte hverdagssmykke, idet det elegant og diskret indrammer ansigtet. Hvad end du er til et feminint, et enkelt eller et mere edgy udtryk, så byder udvalget med sikkerhed på en hverdagsfavorit eller to.

Ørehængere

Ørehængere er en klassisk form for ørering, der fylder mere og er mere markant. Lange eller store ørehængere er ofte et rigtig flot supplement til fest, da de indrammer ansigtet på elegant vis. Udover vores store udvalg af mere klassiske ørehængere finder du også behind the ear ørehængere, hvor den hængende del sidder bag øret og derved skaber en anderledes og spændende effekt.

Ørekroge

Ørekrogen er en ret almindelig type ørering, der kommer i et utal af variationer. Ørekroge kan både være små, diskrete hverdagssmykker, og store statement smykker, perfekte til fest. Hvad enten du er til det helt feminine, det rå, det klassiske og elegante eller det sjove og edgy, så har vi helt sikkert et par ørekroge til dig.

Op ad øret øreringe

Disse utraditionelle øreringe lægger sig elegant langs øret, og udsmykker dermed mere end blot øreflippen. Hvis du kun har et enkelt hul i øret og ønsker, at udsmykke dit øre yderligere, så er disse øreringe perfekte til, at opfylde dette ønske. Hører du til en af dem, som allerede har øret fyldt med huller, så har vi et bredt udvalg, som nemt kan matches med andre øresmykker.

Øreringe med kæder

Øreringe med kæder er i øjeblikket meget synlige i modebilledet, og bruges ofte til at tilføje kant til et outfit - enten som en enkelt ørering eller som par. Øreringe med kæder kan både bruges som et diskret element i hverdagen, eller som prikken over iet til fest. Vores udvalg byder på alt fra edgy, oxyderede earcuffs til feminine, forgyldte sæt med blomster.

Ear Cuffs

Ear cuffs bruges ofte som et statement, der tilfører et outfit noget kant, mens de minimalistiske ear cuffs er den sidste detalje, der fuldender et look. Det særlige ved ear cuffs er at de som regel ikke kræver, at du har hul i øret, da de blot klemmes sammen om øret, hvilket giver dig god mulighed for at eksperimentere med din stil. Vores udvalg byder på ear cuffs i mange stilarter, eksempelvis med motiver, kæder eller nogle der bevæger sig langs øret.

Øreclips

Hvis du ikke er til huller i ørerne, kan du bruge øreclips. De findes i forskellige modeller fra forskellige mærker. På den måde er der mulighed for at bruge øreringe uden at skulle have huller i ørerne.

Øreringe til børn 3-9 år

Leder du efter et par øreringe, som er skræddersyet til børn i alderen fra 3-9 år? Øreringene her er den perfekte løsning på din søgen. Selvom ørerne skinner så fint, kommer de grundet deres størrelse ikke på tværs af en hverdag fyldt med sjov og leg. Så gå på opdagelse i udvalget, og find et motiv, som vil bringe glæde hos en lille modtager.

Øreringe til piger 10-13 år

De fleste små piger går længe og venter på, at de kan pynte sig med et par øreringe. Derfor kan det være en hel begivenhed når det endelig er tid til at få huller i ørerne. De fleste finder det passende fra 10 års alderen, hvorfor vi her har samlet en række fine, farvrige og sjove øreringe, som passer perfekt til en pige i alderen 10-13. Udvalget byder på en lang række forskellige øreringe, hvor du finder alt fra blomstrede farvrige ørestikker til fine enkle creoler. Med alle disse forskellige motiver og farver anerkender udvalget, hvor forskellige piger i denne alder kan være. Det gør det derfor muligt, at finde et par øreringe til enhver pige.

Kugleøreringe

Kugleøreringe kan alle lide, så om de er til en gave eller forkælelse til dig selv, vil du helt sikkert finde det rigtige par her. Hos Smykkemester har vi et bredt udvalg af kugleøreringe i guld, sølv og oxyderet. Vi har alt fra rå ørestikker til de klassiske perleøreringe og ørehængere med farvede sten.

Porcelæns øreringe

Porcelænsøreringe er et finurligt og anderledes smykke, som bliver mere og mere synligt i modebilledet. Porcelænets anderledes overflade og tekstur bliver ekstra smukt kombineret med glat og skinnende metal. Der ligger et helt unikt håndværk bag tilblivelsen af hver enkel ørering, hvilket betyder, at ikke to øreringe er ens. Gå på opdagelse i vores udvalg, og udforsk alle de forskellige farver og motiver, som det byder på.

Øreringe med emalje

Øreringe med emalje kommer i et væld af farver, og sikrer at du kan vælge øreringe i lige præcis den farve du helst vil have. Vil du gerne tilføje lidt ekstra farve til dit outfit så er emalje øreringe et godt sted at starte. Vi har både øreringe med en masse farve og øreringe med mere diskret farve. Kort sagt så er emalje øreringene et fantastisk sted at finde sine nye farverige smykker.