Creoler

Creoler

Creoler er et klassisk smykke, som kan fremtræde, som et diskret eller mere iøjnefaldende element i dit look. Creoler formår især at udfylde begge roller, da både størrelsen og graden af deltaljer på creolen er varierende. Om end du søger et par creoler til hverdagsbrug eller et par, som skal kunne sjæle opmærksomheden til en festlig begivenhed, så byder vores udvalg med sikkerhed på et match. Gå på opdagelse i vores udvalg, som byder på noget for enhver smag.

Vi fandt 4 produkter

Vi fandt 4 produkter

Sølv creoler

Creoler er øreringe, der er kendetegnet ved det runde look. På denne side finder du creoler i sølv, som både kan bruges til hverdag og fest. Creolerne fås både i simple designs så som de klassiske hoops, og i detaljerede looks f.eks. med vedhæng som understreger din stil og matcher dit outfit. Brug creolerne som statementsmykker eller som en underspillet detlaje i dit outfit.

Sort sølv creoler

Creoler i sort sølv blander creolens feminine udtryk med det rå look. Smykkemesters udvalg af sorte sølv creoler byder på alt fra simple, elegante creoler til creoler med sten og vedhæng i forskellige farver og former.

Guld creoler

En guld creol er nok en af de mest klassiske øreringe du kan bære, og derfor har vi selvfølgelig et bredt udvalg af creoler i guld. Hvis vi ser bort fra den faste runde form, findes der mange forskellige fortolkninger af hvordan creolen kan udsmykkes. Er du til den helt enkle creol eller kan du godt lide en creol med nogle fine sten, som får dig til at funkle lidt ekstra? Den enkle guld creol er den perfekte hverdagsørering, da den som en diskret detalje kan fuldende dit hverdagslook. Den mere detaljerede creol kan sagtens bæres til hverdag, men er selvfølgelig også god at have ved hånden til en festlig lejlighed, hvor du ønsker at skille dig lidt ud fra mængden. Ligegyldig hvilken type creol du er til, så får du med en creol, en ørering, som vil bringe dig mange års glæde og komplimenter.

Forgyldte creoler

Creoler er klassiske øreringe, der kan bæres til de fleste anledninger, og med et par forgyldte creoler er det for eksempel nemt at tilføje lidt hverdagsluksus til ethvert outfit. Creoler fås i mange forskellige størrelser og varierende udformninger, men generelt er creoler simple øreringe, og de passer derfor til de fleste og det meste. Har du flere huller i ørene, er det også flot at bruge flere creoler i samme øre, eventuelt i forskellige størrelser.