Guld

Guld

Guld øreringe

Guld øreringe er et klassisk og tidsløst element i enhver smykkesamling. De er perfekte både til hverdagsbrug og kan yderligere sagtens matches til et festligt outfit. Vores udvalg spænder bredt bredt, så du kan med sikkerhed finde det perfekte par til enhver anledning.

Side

Vi fandt 427 produkter

Side

Vi fandt 427 produkter

8 karat guld øreringe

Guldøreringe er en sikker vinder, hvis du ønsker, at peppe dig lidt ekstra op. Vi har her samlet alle vores fine øreringe i 8 karat guld, så du let kan finde et par, som passer til din personlige stil. Sortimentet byder både på enkle og mere detaljeret øreringe, som blandt andet er dekoreret med forskellige sten og perler i alverdens farver og former. Vi er derfor sikre på, at der er lidt til en hver smag og der måske endda er mulighed for at blive inspireret til en ny stil.

14 karat guld øreringe

De fine øreringe er alle fremstillet i 14 karat guld. Ikke blot er guld smukt og elegant, men det er samtidig holdbart og stærkt, og kan vedligeholdes med et minimum af pleje. Guld øreringe er særligt populære, og de kan gå i arv, så du kan bære smykker, som dine kære også har båret til festlige anledninger. Selvom alle øreringene består af 14 karat guld, varierer de i design og der er derfor noget til enhver smag. Et par rene guldøreringe er smukke i sig selv, men kan også sagtens kombineres med perler, sten eller emalje. Du finder alt fra små, diskrete ørestikker med sten eller perler, til anderledes kantet ørehængere og ørestikker, der skaber et moderne og elegant look. Find det par guld øreringe, som skal pynte og bringe glæde hos dig mange år frem.

Hvidgulds øreringe

SmykkeMesters udvalg af øreringe i hvidguld byder på enkle ørestikker i søde motiver, elegante creoler og ørestikker med sten. Hvidguld er en legering af guld og mindst et hvidt metal. Det har en flot, lys farve, som giver ørestikkerne et klassisk og stilfuldt udtryk. Hvidguld er et meget holdbart materiale, der gør at du kan gå med dine tidsløse hvidsguldsøreringe mange år frem.

8 karat hvidgulds øreringe

Elegante øreringe i 8 karat hvidguld til de specielle begivenheder. Her finder du blandt andet øreringe med fine perler, sten i forskellige farver og meget mere.

14 karat hvidgulds øreringe

Øreringe i hvidguld er altid et stilfuldt valg. Hos Smykkemester har vi samlet et smukt og bredt udvalg af 14 karat hvidgulds øreringe. Motiverne spæner fra søde hjerter til kugler og skønne creoler, så mon ikke der er noget for enhver smag?