Sølv

Sølv

Skal du købe et par øreringe i sølv til dig selv eller til en, du holder af? Vi kan ikke love, at du ikke vil tiltrække et par misundendelige blikke, hvad end du ifører dig et par overdådige ørehængere eller et par små fine ørestikker. Vi har bl.a. creoler, øreclips, ørehængere, ørekroge, ørestikker, kæder og ear cuffs i forskellige designs og mærker. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Side

Vi fandt 1534 produkter

Side

Vi fandt 1534 produkter

Sort Sølv Øreringe

Øreringe indrammer dit ansigt og kan være med til at udtrykke din personlige stil. Vores udvalg af oxyderede og sort rhodineret øreringe tæller alt fra ørehængere og creoler til elegante ørestikker. Oxydering og rhodinering er en overfladebehandling, der sker ved at smykket lægges i en væske, som går i kontakt med overfladen og skaber den mørke farve. Den sorte farve giver et råt udtryk og kan også nemt kombineres med smykker i andre materialer.

Forgyldte Øreringe

En fællesnævner for nedenstående øreringe er, at de alle er lavet af forgyldt sølv. Med forskellige farver, former og størrelser adskiller de sig fra hinanden. Det er derfor op til dig, at gå på opdagelse og finde det par, som klæder dig aller bedst. Et par øreringe kan bæres til hverdag såvel som til fest, og kan være prikken over iet til et fuldendt outfit.