Ringe

Ringe

RINGE

En ring følger dig med overalt. Hver gang du ser ned på dine hænder, vil du blive mødt af et smukt syn, der vil lede din tanker hen på kærlige stunder, hvad enten du har fået ringen i gave eller givet den til dig selv.

Lad dig inspirere af vores udbud af ringe her hos Smykke Mester. Har du specifikke præferencer til materialer eller motiver kan du filtrere dine præferencer. Vi tilbyder ringe i sølv, forgyldt sølv, sort sølv/oxyderet, guld, hvidguld, beklædte med perler, diamanter og sten, og i forskellige motiver såsom blomster og hjerter.

Har du svært ved at finde din ringstørrelse, eller ønsker du at give en ring i gave, men er i tvivl om ringstørrelsen, har vi også en del justerbare ringe, du kan vælge mellem. 

Læs mere
Side

Vi fandt 967 produkter

Side

Vi fandt 967 produkter

Justerbare Ringe

Har du problemer med at finde ringe, der passer i størrelsen? Er ringen en gave, og er du i tvivl om, du har fundet den rette størrelse til? Så er de justerbare ringe den perfekte løsning, der kan tilpasse sig alle størrelser.

Ringen er delt i to, så du har mulighed for at trække siderne fra og mod hinanden. Er ringen for stor, kan du placere den på din finger, og derefter forsigtigt presse de to dele mod hinanden. Er ringen for lille, trækkes siderne fra hinanden. Med de justerbare ringe behøver du ikke længere at bekymre dig, om hvorvidt størrelsen vil passe.