Guld

Guld

Guld Ringe

Guld er et af de mest elegante og eksklusive materialer, hvorfor en guldring vil kunne overbringes i mange generationer. Ringene fås både i et meget simpelt og enkelt design, som fint er pyntet med en enkelt ædelsten, til de mere detaljerede ringe med forskellige stentyper, motiver og farver.

Giv en ring i gave til en særlig anledning til en, du elsker, og det vil med garanti bringe smil frem i mange, mange år.

Side

Vi fandt 269 produkter

Side

Vi fandt 269 produkter

8 Karat guld ringe

Med en ring i 8 karat guld får du en elegant følgesvend, som kan følge dig i mange år, da 8 karat guld er et velegnet materiale til ringe. 8 karats guld ringe er derfor en oplagt gaveide, da du hermed sikrer, at modtageren får en gave, som altid vil minde om dig og den helt specielle anledning den blev givet i. 8 karat er et eksklusivt materiale, som kan bæres til festlige lejligheder såvel som på en helt almindelig hverdag. Vores udvalg spænder bredt, så omend du er til farvrige sten, skinnende diamanter eller en helt og blank overflade, så finder du klart en ny favorit blandt udvalget.

14 Karat guld ringe

Gå på opdagelse i vores store udvalg af smukke ringe i 14 karat guld. Vi har helt simple ringe, ringe med flotte motiver og ringe med funklende diamanter. Vores udvalg byder både på vielsesringe og ringe til de ekstraordinære begivenheder. Sig det med en ring, og vis andre at du holder af dem eller at du holder af dig selv.

Hvidguldsringe

Her finder du smukke ringe i hvidguld. Hvidguld er en legering af guld og mindst ét hvidt metal. Hvidguld har et eksklusivt udseende og udstråler elegance. SmykkeMesters udvalg af ringe i hvidguld byder på ringe med funklende diamanter, ferskvandsperler eller fine motiver som et hjerte.

Hvidguld er et luksuriøst og eksklusivt materiale, som giver ringe i et smukt udseende. Her hos smykkemester har vi et stort udvalgt af ringe i hvidguld, og på denne side finder du ringene i 8 karat hvidguld. Designet på de forskellige ringe spænder vidt, men fælles for dem, er det elegante udseende som hvidguldet giver. Du finder både ringe i rent hvidguld, og ringe hvor hvidguldet er kombineret med forskellige sten, som smaragder eller rubiner, eller med almindeligt guld. De forskellige kombinationer skaber detaljerede ringe, som samtidig har et tidsløst udtryk.

Ringen er et klassisk smykke, og hvidguld udstråler eksklusivitet og elegance. Derfor giver kombinationen af ringe og hvidguld altid et smukt resultat. Her finder du vores udvalg af ringe i 14 karat hvidguld. Udvalget byder både på enkle og mere komplicerede motiver. Ringene er ofte pyntet med sten, som f.eks. perler, diamanter, zirkoner og safirer. Så hvis du er til smukke og elegante ringe, bør du helt sikkert finde noget i vores udvalg.