Blomdahl

Blomdahl

Blomdahl Øreringe & Smykker

Her ser du vores udvalg af smykker fra Blomdahl. Udvalget består blandt andet af medical øreringe samt næseringe i materialerne titanium og medicinsk plast. Flere af smykkerne er pyntet med fine, små sten såsom skinnende swarovski krystaller eller blanke perler. Der er desuden rig mulighed for at finde smykker til enhver smag, da udvalget indeholder smykker med mange forskelligartede motiver. Udforsk udvalgets fine farvenuancer lige fra blå til grønne til røde, rosa og gullige nuancer og find lige det smykker der passer til din personlige smag og stil.

Smykke Mester er din online forhandler af Blomdahl smykker

Smykker fra Blomdahl giver dig mulighed for at bære fine smykker med ro i sindet. Alle smykkerne er nemlig frie for nikkel, cadmium, bly og andre uhensigtsmæssige stoffer. Dette gør smykkerne særligt velegnede til personer, som tidligere har oplevet allergiske reaktioner ved anvendelse af smykker. Dog er smykkerne også for dig, der godt kan lide at vide, hvilke materialer dine smykker er fremstillet af, eller for de små børneører. Personer i alle aldre, lige fra børn til voksne, kan benytte sig af Blomdahls flotte smykker uden at bekymre sig om ubehagelige reaktioner.

Skånsomme smykker skabt med svensk passion

Blomdahl startede i 1985 som en lille familievirksomhed i den svenske by Halmstad. Stifteren af virksomheden, Lars Blomdahl, havde som mission at skabe smukke smykker, som samtidig var frie for uhensigtsmæssige stoffer, grundet de medicinske uroskyer der herskede i perioden; nikkelallergi og HIV. Denne mission var han i stand til at virkelighedsgøre ved at benytte sin baggrundsviden inden for medicinsk teknik. De første piercingsmykker af ren medicinsk plast blev af Blomdahl garanteret helt nikkelfrie og blev udviklet i hjemmelige omgivelser hos stifteren Lars Blomdahl.

Side

Vi fandt 77 produkter

Side

Vi fandt 77 produkter