Øreringe

Julie Sandlau Øreringe

Julie Sandlaus univers er feminint og præget af tidløs luksus, hvilket især afspejles i hendes design af øreringe. Med et simpelt og alligevel glamourøst design, skaber øreringene et look, som kan bruges i alle sammenhænge. Julie Sandlau går aldrig på kompromis med det eksklusive udtryk og designet af hver eneste ørering er gennemtænkt til mindste detalje. Den feminine stil er understreget ved at der i flere af øreringene er isat forskellige sten, for at skabe det luksuriøse udtryk.

Kærlighed til hvide zirkoner

Julie Sandlaus store brug af forskellige typer sten giver en næsten legesyg variation af de elegante øreringe. Hun gør især brug af hvide zirkoner, som alle har deres helt eget personlige vibe. Mangler du det sidste element til dit festlige eller eksklusive look, kan Julie Sandlaus ”Glamour ørestikker” som er ganske enkle men fyldt med strålende hvide zirkoner, være et perfekt supplement til dette. Foretrækker du derimod den mere vovet ørering, har Julie Sandlau gjort brug af flere forskellige slange-designs, hvor de hvide zirkoner smukt står i kontrast til det rå design. Blandt andre ”Boa Chandelier ørehængere” og ”Boa Twisted ørestikker”, som begge fås i både sølv og forgyldt sølv, findes i vores sortiment.

Glamourøsitet og elegance

Udover hvide zirkoner, fås Julie Sandlaus øreringe også med farverige krystaller, månesten, turmalin og ferskvands perler. Du har derfor rig mulighed for at sammensætte dit eget glamourøse smykkesortiment alt efter din personlighed og hvilket humør du er i. Derudover kan du finde størstedelen af de forskellige øreringe i både sølv, forgyldt sølv og oxyderet. Mangler du afveksling fra de søde men enkle ørestikker, tilbyder Julie Sandlau også creoler, hoops, ørehængere og earcuffs i elegant og kompromisløst design.

Fokus på bæredygtighed

Med et stort fokus på bæredygtighed, formår Julie Sandlau konstant at opretholde den høje kvalitet og standard. Dette har hun sikret sig ved at gøre sin fabrik i Vietnam til en del af United Nations Global Compact (som blandt andet støtter menneskerettigheder, acceptable arbejdsvilkår og miljøet) samt Responsible Jewellery Council (En international standard, som sikrer at de anvendte forretningsmetoder er ansvarlige).

Ekspres levering i hele Storkøbenhavn

Vi har alle smykkerne fra Julie Sandlau på lager hos os selv. Dette betyder, at hvis du bor i Storkøbenhavn, har du har rig mulighed for at bestille dine øreringe med ekspres levering. Her vil du kunne forvente at have dine Julie Sandlau øreringe inden for 2-6 timer, alt efter hvor du bor i området.

Side

Vi fandt 31 produkter

Side

Vi fandt 31 produkter