Pernille Corydon Smykker

Pernille Corydon er et dansk smykkemærke, hvor en tydelig inspirationskilde er den skandinaviske minimalisme. Smykkerne er designet og inspireret af livet og de mange forskellige oplevelser, som man finder på sinp....

Pernille Corydon

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pernille Corydon er et dansk smykkemærke, hvor en tydelig inspirationskilde er den skandinaviske minimalisme. Smykkerne er designet og inspireret af livet og de mange forskellige oplevelser, som man finder på sin vej. Du finder blandt andet smykker, som er inspireret af storbyens geometriske former, smykker med naturen som inspirationskilde og smykker med referencer til designerens personlige fortællinger. Pernille Corydon byder på smykker til mange forskellige anledninger, hvor smykkernes simple udtryk gør dem særligt egnet til hverdagsbrug. Du finder smykker i forskellige materialer, da mange af smykkerne designes i sølv, sort sølv, forgyldt og rosa forgyldt, og du kan derfor finde et smykke, som passer til dine personlige præferencer. Grundet smykkernes enkle udtryk, kan man kombinerer smykkerne på kryds og tværs, så det er smykker som kan anvendes i mange forskellige sammenhænge.

Om Pernille Corydon

Designeren Pernille Corydon er født og opvokset i Kerteminde på Fyn. Hendes passion for smykker og håndværk startede allerede fra helt barnsben af, og hendes talent er gennem årene kun blevet mere og mere tydeligt. Corydon er særligt inspireret af det smukke i omgivelserne, samt de stærke former og linjer, som findes overalt i hverdagen. Hun finder særligt inspiration i møbler og arkitektur, naturen, mode, og mennesker. I dag sælges Pernille Corydon’s smykker hos mere end 600 forhandlere i over 20 lande. Vi er glade for og stolte af, at vi har været med på næsten hele rejsen, vi startede vores fantastiske samarbejde i 2012.