Halskæder

Pernille Corydon Halskæder

Pernille Corydons fine, minimalistiske stil kan også fås som flotte halskæder, der passer til de fleste stilarter og garderober. De smukke geometriske former bliver fanget på smukkeste vis i de enkle detaljer, som mærket har for vane at designe. Til en ganske fornuftig pris kan du få halskæder fra det danske mærke i høj kvalitet, der både kan være en passende gave til kvinden, der er til enkle smykker og kvinden, som ikke er bange for at pynte sig lidt ekstra.

Halskæder til enhver smag

Halskæderne er at finde i flere forskellige længder. Målene fremgår på det enkelte smykkes produktside. Uanset om du er på udkig efter en kort eller en lang halskæde, har Pernille Corydon mange forskellige, flotte valgmuligheder, som er varierende i motiv og materiale. Halskæderne findes i både sølv, samt sort-, rosaforgyldt- og forgyldt sølv. Det stilrene design, som er kendetegnende for mærket, er at finde i mange forskellige udtryk. Blandt andet cirkler og dråber er gennemgående motiver på halskæderne – og flere af halskæderne har muligheden for at blive matchet med øreringe i samme serie, design og materiale.

En personlig gave til en, du holder af

Hvis du ønsker et ekstra personligt smykke, er det muligt at finde vedhæng med blandt andet stjernetegn – og så kan flere af vedhængene også graveres, både foran og bagpå. Derved er det muligt at købe et smykke med et fint motiv foran, og din personlige gravering bagpå. Det er muligt, uanset alder, at finde noget passende som gave til en du holder af, eller eventuelt som lidt selvforkælelse, når du har allermest brug for det.

Lad din personlighed skinne igennem med lidt ekstra bling

Pernille Corydon har ligeså designet en serie af forskellige halskæder og vedhæng prydet af forskellige slags smykkesten. Disse findes blandt andet med motiver af stenene ametyst, onyx, rosenkvarts, bjergkrystal og diamant. Dette gør det muligt at finde en elegant og feminin halskæde med lige præcis den sten, du går og drømmer om. Stenene varierer i farve, form og overfladeslibning, og er derfor passende til flere forskellige outfits alt efter lejlighed. De mere farverige sten vil for eksempel gå godt til de mere festlige lejligheder såsom firmafest og fødselsdag, mens de mere nedtonede farver passer godt til diverse formelle arrangementer.

Vi fandt 12 produkter

Vi fandt 12 produkter