Øreringe

Pernille Corydon Øreringe

Her kan du se vores store og flotte udvalg af øreringe fra Pernille Corydon. Gennemgående for alle hendes smykker er, at de alle har et minimalistisk, klassik samt tidsøst design, og her er øreringene ingen undtagelse. Det brede udvalg giver dig mulighed for at finde lige det sæt øreringe, som passer til din personlige stil og præferencer. Her finder du alle fra øreringe i guld (forgyldt sterling sølv), sølv, rosa (rosaforgyldt sterling sølv) samt oxyderet, ørestikker til hængene øreringe samt de super populære creoler & hoops i de både klassiske til mere nuancerede designs. Du kan altså finde et sæt øreringe som passer til alle lejligheder, hvad end det er til fest eller hverdag.

Øreringe til alle lejligheder

Mange af Pernille Corydons smykker kommer i kollektioner, som består af øreringe, ringe, halskæder og armbånd. Dette giver dig mulighed for at skabe et fuldendt sæt, som kan bruges når du gerne vil være lidt ekstra pyntet. Hvis du blot ønsker et mere enkelt look, så kan du også bruge smykkerne hver for sig. Det overordnede udtryk, i Pernille Corydons smykker, giver dig også mulighed for at matche smykkerne fra de forskellige kollektioner på kryds og tværs. På denne måde kan du skabe lige præcis det udtryk du vil give med dine smykker.

Inspiration til Pernille Corydon øreringe

Når Pernille Corydon designer sine smykker, så er hun meget inspireret af livet, naturen og hverdagen rundt omkring i verden. Dette kommer til udtryk i hendes smykker i form af diverse materialer og former. Hendes passion for hendes smykker er, at skabe enkle og fine smykker, som også besidder noget kant. Hun ønsker at fortælle en historie med hendes smykker, og vil gerne give hendes kunder muligheden for at udtrykke deres egen personlighed samt feminine side, når de bærer smykkerne.

Vi fandt 11 produkter

Vi fandt 11 produkter