Ørehængere

Pernille Corydon Ørehængere

Her kan du finde et udvalg af smarte Ørehængere fra Pernille Corydon. Hendes designs er præget og inspireret af omgivelserne sammen med de former og linjer man finder overalt i hverdagen.

Pernille Corydon ørehængere er en ørering der viser sig mere markant da de fylder mere end de karakteristiske mere simple ørestiks, dette gør at du kan bruge disse ørehængere til at skabe din helt egen personlige stil, samtidig med at de lader dig skille ud fra mængden. Pernille Corydon er en smykkedesigner der er kendt for at skabe tidløse designs som man kan bære til enhver lejlighed da hendes smykker har et enkelt skandinavisk look. Lige så diskrete som de kan være kan hængeøreringene også give dig et unikt udtryk der skaber opmærksomhed omkring din karakter, disse Pernille Corydon hængeøreringe vil netop derfor være perfekte til festlige begivenheder eller når du bare ønsker lidt mere kant i hverdagen. Brug ørehængerne som et simpelt og flot supplement til hverdagstøjet eller den festlige stil. Det brede udvalg Pernille Corydon giver af farver og stilrene designs gør det nemt at fine nogle hængeøreringe der passer til dine personlige præferencer. Grundet det enkle udtryk i Corydons smykker kan man kombinerer smykkerne på kryds og tværs.

Pernille Corydon ørehængere kan købes i mange flotte farver som sølv, forgyldt sølv, rosa forgyldt, emalje, sort sølv og selvfølgelig med flotte sten i forskellige farver. Ved de festlige lejligheder såvel som ved hverdag kunne disse ørehængere med en farvet sten give lidt mere kant til din stil.

Står du og skal købe en Mors dags-, konfirmations –, fødselsdags eller mærkedags gave. Vil hængeøreringene være en perfekt gaveide til alle lejligheder fordi Pernille Corydons designs passer til alle. Så her har du muligheden for at give dine kære simple ørehængere der kan passe perfekt ind i deres hverdag.

Vi fandt 2 produkter

Vi fandt 2 produkter