Ørestikker

Pernille Corydon Ørestikker

Pernille Corydons velkendte minimalistiske designstil optræder endnu engang, som den røde tråd i det store udvalg af ørestikker. Du møder fine designs i alverdens former, farver og motiver, hvorfor du med garanti vil forelske dig i mere end bare en af de mange designs. Om end du er til ørestikker, som sidder tæt, dingler, runder eller noget helt fjerde, så ligger der en bred vifte af designs, som kun venter på at blive båret af dig. Søger du inspiration til en gave, efterlader udvalget dig også i trygge hænder. Du kan nemlig finde ørestikker, som passer til en hver personlighed og anledning.

Fang blikke med farver

Hvem vil ikke gerne være blikfang? Det tænker vi helt bestemt, at du gerne vil. Ved at tilføje et par farverige ørestikker til dit look, vil du med garanti løbe med opmærksomheden i et hvert selskab. Og det er netop her, at ørestikkerne fra Pernille Corydon ikke skuffer. Det brede udvalg på ørestikker byder på en lang række fine styles, hvor niveauet af glæde- og varmespredning er helt i top. Så gå på opdagelse i udvalget, hvor du støder på et væld af optimistiske farver, som kyndigt ruster dig til foråret og sommerens mange solrige dage og nætter. Mange af de fine og farverige design kan du også finde i andre smykketyper såsom ringe, halskæder eller armbånd.

Mix and match

Fra farver til udvalgets mere enkle ørestikker i sølv, forgyldt sølv eller sort sølv. Udover de mange farverige smykker, så åbner udvalget også op for en række mere enkle smykker, men hvor graden af detaljer dog stadig varierer. Du møder for eksempel alt fra et par enkle runde single circle ørestikker i sølv til de stadig enkle, men mere detaljerede coin creoler i forgyldt sølv. De enkle ørestikker åbner op for adskillige kombinationsmuligheder. Her kan du med fordel kombinere med et par af Pernille Corydons farverige smykker, og dermed skabe dit helt eget unikke look.

Vi fandt 3 produkter

Vi fandt 3 produkter