Sif Jakobs

Sif Jakobs

Sif Jakobs

Kvinder overalt i verden bliver mere og mere magtfulde. Som årene går, ser vi flere og flere kvinder i højere stillinger på arbejdsmarkedet og flere kvindelige entreprenører. I takt med, at den moderne kvinde bliver mere og mere professionel, burde hendes garderobe afspejle det. Derfor er smykkemærket Sif Jakobs kendt verden over for hendes smykkers stilrene og tidsløse design.

Sif Jakobs smykker kan det hele 

Sif Jakobs er kendt for sit luksuriøse udtryk, og er blevet et populært navn i mange smykkeforretninger - også i udlandet - pga. mærkets genkendelige og tidsløse design. Moderne behøver ikke betyde, at det skal opdateres hvert år - hvilket også er et træk hos Sif Jakobs. Hendes design er tidsløse, hvilket betyder at de både nu og mange år frem vil være lige flotte og relevante.

De kantede former i guld og sølv kan bruges til hverdag, og smykkerne dækket i zirkonia sten skaber et dramatisk udtryk som er passende til enhver festlig begivenhed. Alle smykkerne er nikkelfri og bliver kun produceret i guld og sølv, så du aldrig skal tænke på infektion eller allergiske reaktioner. 

Mærkets brede designunivers og kreative designs gør også, at smykkerne er blevet set på flere verdenskendte personer som Miley Cyrus, Katy Perry og flere igennem årene. Så selvom mærket kun er 10 år gammelt, har det skabt sig et solidt ry på den internationale smykkescene. 

Affordable luxury gør, at alle kan være med

Selvom Sif Jakobs er et luksusbrand med god kvalitet, skal du ikke betale en formue. Hendes design bliver set mange steder på de sociale medier - om det så er rundt om halsen på en pige på Instagram eller en model på forsiden af Vouge. Selvom brandet er kendt, betyder det ikke, at du behøver at være det for at bære hendes smykker. 

Du vil hurtigt finde tilfredshed i at klæde dig med smykker som er enkle nok til hverdagsbrug, men alligevel er nok til at være prikken over i’et. Selvom du ikke har den mest feminine garderobe, så skal du ikke bliver skræmt væk fra at bruge smykker hver dag. Hos Sif Jakobs kan du finde lige hvad du leder efter - om det så er kantede og moderne designs til kontoret eller smykke krystal-creoler til en festmiddag. 

Giv smykker fra Sif Jakobs i gave

Hvis du mangler en gave, er disse design perfekte, da de er simple nok til, at enhver vil elske dem, men unikke nok til, at de kan sætte prikken over i’et på dit outfit. 

Lad dig overraske med Sif Jakobs forunderlige smykkeunivers og lad dig inspirere til hvad der kan gøre din hverdag mere skinnende, uden at du føler dig over-dressed til hverdagens aktiviteter. Med de retter smykker vil du hurtigt vende hoveder, uanset hvor du er. Fashion Brand of the Year 2017, Brand to Watch 2016 og mange flere priser lyver ikke. Så vis din indre powerwoman frem med de mest moderne danske smykkedesigns, og inspirer kvinderne omkring dig. 

Side

Vi fandt 404 produkter

Side

Vi fandt 404 produkter