son of noa

son of noa

SON of NOA Smykker

SON of NOA er et dansk smykkemærke til mænd, som sætter pris på god kvalitet og godt håndværk, sat sammen med en rå maskulin stil, for mænd der ikke er bange for at vise hvem de er. De mange smykker kan kombineres eller bruges alene, alt efter hvilket look man går efter.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Personlige gaver - Herre smykker med gravering

Hvis du ønsker at gøre smykkerne endnu mere personlige, tilbyder vi gravering på alle slipsenålene og manchetknapperne. Der graveres på forsiden af alle manchetknapperne uden sten, men vi kan også tilføje en mere diskret gravering på bagsiden af manchetknapperne med sten, så hvis du ønsker at få f.eks. initialer, en dato eller navn på, så er det ikke noget problem, uanset om de er med sten eller uden sten. Alle slipsenålene kan graveres på forsiden af nålen, og du kan selv vælge den skrifttype du ønsker budskabet eller teksten med, eller vi kan gravere den klassiske slipsenål med navn. Der er både plads til fornavn og efternavn på alle slipsenålene. Alle slipsenåle og manchetknapper er lavet af 925 sterlingsølv, med forskellige overfladebehandlinger, nogle er blanke mens andre satin slebne eller mere rå i overfladen.

SON of NOA armbånd

Vi har det fulde sortiment af SON of NOA armbånd, så du kan frit vælge fra de rå armbånd til herre i flettet læder i forskellige flettemønstre, eller armbånd med kraftige sting over til de klassiske glatte overflader på de brede læderarmbånd til mænd, som altid klæder en herrearm flot. SON of NOA har også mange flotte sten armbånd med eksotiske sten som tiger eye, african turquoise, jasper, snowflake obsidian, onyx og mange andre flotte sten. Vi forhandler også deres cord armbånd som er flettet af faldskærmsliner og kan fås i flere farver. På de brede armbånd kan vi tilbyde en personlig gravering på bagsiden af låsen, hvor der er plads til en lille tekst eller måske navn og dato. Næsten alle armbåndene er magnet lås, og nogle få med bidsellås.

Hurtig levering af SON of NOA

Vi har hurtig levering af alle vores SON of NOA smykker, som vi levere til hele Danmark med både Postnord og GLS, så du kan vælge en leveringsform der passer til dine behov og ønsker. Du kan også kigge på vores side om ekspreslevering, for vi kan på de fleste slipsenåle og manchetknapper tilbyde super hurtig ekspreslevering til hele Storkøbenhavn, så du kan have disse indenfor et par timer. Også selv om du skulle ønske dem graveret, kan du på mange af disse bestille med ekspresgravering, så de kan være fremme på et par timer med gravering.