Stine A

Stine A

Stine A Smykker

Stine A er et dansk smykkemærke, som har været nyskabende siden opstarten for mere end ti år siden. Stine A sigter mod at designe smykker som kan bidrage til lidt ekstra luksus i hverdagen. Inspirationskilderne er mange, og du finder derfor smykker med både rå, feminine og klassiske træk. Derudover arbejdes der konstant i ønsket om at skabe unikke smykker med et personligt og finurligt twist. Dette betyder også at Stine A opererer på sin helt egen måde - hvor de fleste andre danske mærker kommer med et par nye kollektioner årligt, kommer Stine A med nyheder gennem hele året. Dette betyder, at der ikke går lang tid fra hun finder på en god idé, til at vi kan præsentere det her på siden. Hold derfor altid øje med shoppen, eller følg med på vores nyhedsbrev, Instagram eller Facebook, for at få besked om de seneste nyheder. Vi forhandler altid det fulde sortiment af smykker fra Stine A.

Side

Vi fandt 38 produkter

Side

Vi fandt 38 produkter

Brug for nye Stine A smykker i dag?

Så har vi løsningen til dig, for uanset om du bor på Frederiksberg, i Rødovre, Gentofte eller resten af Storkøbenhavn, så kan vi levere vores smukke Stine A smykker indenfor få timer. Vi afsender på alle hverdage i tidsrummet fra 9:30 til 14:30. Hvis du er i tvivl om noget, så tøv endelig ikke med at kontakte vores kundeservice.

Stine A armbånd til alle

Stine A har et varieret udvalg af armbånd. Dette omfatter blandt andet de populære Candy-armbånd, der med mange forskellige farver og sten bidrager med noget for enhver smag. Ligeså er de klassiske Three Leaves-armbånd nogle af de absolut mest populære gennem årene. Derudover kan de forskellige armbånd være med til at symbolisere forskellige stadier i livet. For eksempel kan de flotte Lucky-armbånd bidrage til lidt ekstra held til eksamen, gave til konfirmanden eller blot til at kæmpe gennem de hverdage, der synes lidt ekstra grå. Til alle armbånd bruges der udelukkende nikkelfrit 925 sterlingsølv.

De flotte Stine A øreringe stråler af feminin power

Alle vores Stine A øreringe købes enkeltvis, så du kan give den gas med at sammensætte forskellige udtryk, som netop er tanken bag Stine As koncept. Det betyder, at du kan sammensætte lige det look du ønsker, med en enkelt ørering, eller når du har lyst, mange på en gang. Udvalget består af mange forskellige typer øreringe. Alt fra ørestikker, creoler, curls, ørehængere og ørekroge, til pynt til bag øret, halvcreoler, ørekæder og mange flere. De er alle nikkelfri og lavet af ædelmetal. Guldøreringene er lavet af 925 sterlingsølv og forgyldt med 18 karat guld. Øreringene i sort sølv deler fremgangsmåde med dem i den almindelige sølvfarve, da de består af 925 sterlingsølv - dog med en sort rhodinering. Vi har også altid et stort udvalg af Stine A øreringe med perler og spændende sten, så du kan gå en farvestrålende hverdag i møde.

Stine A halskæder & vedhæng

Legen stopper ikke her - Stine A har nemlig flere forskellige fine halskæder og vedhæng, der med fordel kan matches med både øreringe og armbånd. Vi er for eksempel vilde med de fine Petit Mois månedsvedhæng, hvor forsiden er prydet af en lille fin zirkon og navnet på en måned. På bagsiden kan vi tilbyde at tilføje en personlig gravering, som for eksempel navn eller dato. Dette tilkøbes blot på det enkelte vedhæng, hvor du selv vælger hvilken skrifttype vi skal lave graveringen med. Du vælger også selv hvor hurtigt du ønsker graveringen foretaget.