Halskæder

Stine A Halskæder

Alle Stine As smykker er lavet så du kan mikse og matche dem på kryds og tværs, og hendes halskæder er ingen undtagelse. Designet er legesygt men alligevel enkelt, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse halskæderne til din egen personlige stil. Inspirationen kommer fra Stine As omverden, og hun benytter mange forskellige materialer, som f.eks. forgyldt sølv, sølv og forskellig farvede zirkoner, for at skabe sit udtryk.

Udtryksfulde kæder

Med halskæder som bl.a. ”Fiagro” og ”Big Chunky”, formår Stine A at udfordre den ellers enkle type kæde. Dette gør hun uden at gå på kompromis med det klassiske look, samtidig med at hun inddrager et råt og kantet udtryk. Kæderne fås i forskellige længder, og strækker sig fra 40 cm. Op til 75 cm. Foretrækker du den fleksible kæde, kan du vælge en justerbar type, som giver dig mulighed for tilpasse kæden alt efter dit humør. Næsten alle Stine A’s kæder findes i både sølv og forgyldt sølv, så du vælger blot den der passer til dig.

Sigende vedhæng

Stine A halskæderne kan mikses med vedhæng, som bl.a. fås med et bogstav eller navnet på en måned, hvor månedsvedhængene alle har en hvid zirkon øverst i midten. Dette er perfekt til den personlige fødselsdagsgave, eller hvis du blot ønsker et enkelt men sigende design. Det klassiske look kan udtrykkes med ”Baroque pearl”-vedhænget, som er en blank ferskvandsperle der er formet som en dråbe. Ved for eksempel af kombinere dette med den enkle ”plain chain long” kæde, opnås der et stilrent, og alligevel legesygt, look. Foretrækker du et mix af farver, har Stine A sine regnbue-vedhæng i tre forskellige farver, der især afspejler hendes entusiasme og kærlighed til livet.

Personlige smykkeæsker

Stine A’s smykker leveres i Smykkemesters egne kvalitets æsker, men kan også bestilles sammen med en elegant og charmerende æske fra Stine A. Dette skal blot skrives i kommentaren ved kassen, når du bestiller din ordre.

Vi fandt 3 produkter

Vi fandt 3 produkter