Øreringe

Stine A Øreringe

Stine A har en forkærlighed for smykker der kan mikses og matches, og på den måde hele tiden skabe nye udtryk til enhver lejlighed. De fleste af hendes øreringe sælges dermed også enkeltvis af netop denne grund. Dette tiltag udfordrer den klassiske opfattelse af øreringe og ørestikker som sæt, og er derfor nyskabende indenfor den danske mode. Du kan for eksempel kombinere en enkelt ørestik med en ørekæde, eller bære flere forskellige creoler. Udvalget af forskellige creoler spænder bredt, og kan derfor fås i flere forskellige materialer og former. De findes både i tynde, enkle formater og i mere brede og rustikke udtryk. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser. Det bliver især spændende, hvis du har flere huller i ørerne, og derved har rigt potentiale for at skabe din egen, unikke sammensætning

Guld & Sølv øreringe fra Stine A

Øreringene kommer i materialer som sølv, forgyldt sølv og sort sølv, med udsmykninger af zirkoner i alverdens farver. Disse forskelligheder skaber en balance mellem det enkelte, finurlige og trendy, der passer til kvinder i alle aldre. Derfor kan du nemt finde en gave, der falder i din mors, søsters eller venindernes smag, uanset om du er på udkig efter det helt simple eller det lidt mere farverige og detaljerede. Denne diversitet i øreringene gør, at du nemt kan have forskellige øreringe til forskellige lejligheder, som for eksempel arbejde, hverdag eller fest.

Kirsebær & Regnbur Øreringe

Flere af Stine As øreringe tager udgangspunkt i naturens udtryk, hvor inspirationen blandt andet findes i skov, jungle og hav. Det er blandt andet mulighed for at vælge imellem motiver så som kirsebær, fjer, palmer, blade og muslingeskaller. Derudover findes der også de mere traditionelle, symbolske motiver som for eksempel hjerter, firkløvere og regnbuer. Derfor er der lidt til enhver smag, uanset hvorvidt man er til de mere klassiske smykker, eller dem, der mere hører indenunder det naturlige tema.

Ørestikker fra Stine A

Udover de klassiske ørestikker er det blandt andet også muligt at finde forskellige ørehængere, der varierer i materiale – alt fra klassisk sterling sølv til farverigt stof og perler af naturmateriale. Et andet interessant nyt tiltag, Stine A har bragt i scene, er den form for øreringe, der sættes bag øret. På denne måde sættes smykket mellem øreringens lås og selve øreflippen, og bliver dermed en del af det overordnede udtryk. Dette gør mulighederne endnu større for sammensætningen af forskellige looks og stilarter.

Side

Vi fandt 33 produkter

Side

Vi fandt 33 produkter