Ure

Ure

Ure er en vigtig del af både herrer og damers personlige stil. Derfor er det vigtigt at finde et lækkert armbåndsur, der netop afspejler din stil og personlighed. Vi har et stort udvalg af ure fra mange af de bedst kendte urmærker fra såvel Danmark som udlandet. Dit budget er ikke afgørende, da vi både har rigtigt fine modeure til meget overkommelige priser. Samtidig har vi også eksklusive ure til hvis du lige er på udkig efter drømmeuret, eller du skal give en gave til en helt særlig lejlighed.

Når det kommer til ure er valgmulighederne mange. Du kan vælge mellem et ur med læderrem eller lænke, og hvis du gerne vil have lænke kan det være alt fra mesh-lænke i rustfrit stil eller rosa guld double til helt almindelige urlænker. Skal uret have stor eller lille urkasse og firkantet eller rund? Derudover er der forskel på, hvor gode de forskellige ure er til at modstå tryk. Nogle ure kan slet ikke tåle kontakt med vand, men der er også dykkerure og andre ure, som godt kan holde til lidt vandtryk. Alt det kan du læse nærmere om inde på de enkelte ure her på siden, hvor vandtætheden angives i enten ATM, Meter eller Bar. Det fremgår også af beskrivelserne til de enkelte armbåndsure, hvad det kan holde til. Husk derfor at læse dette grundigt først, før du bestemmer dig for om netop denne model lever op til dine behov.

Moden skifter hele tiden indenfor armbåndsure, og det har længe være ultramoderne med meget minimalistiske. Det sidste års tid er der dog igen kommet mere fokus på ure med lidt mere spræl i igen. Stil er meget individuelt, så vores bedste anbefaling er, at du skal sørge for at finde det ur, der bedst passer din øvrige stil.

Side

Vi fandt 1833 produkter

Side

Vi fandt 1833 produkter