Arne Jacobsen

Arne Jacobsen

Arne Jacobsen Ure

Drømmer du om et stilrent og smukt urværk på din arm? Eller leder du efter den perfekte gave til manden eller kvinden i dit liv? Hvis fokusset skal være på det stilrene, så er det bestemt her du bør lede.

Her kan du finde et fantastisk udvalg af armbåndsure fra Arne Jacobsen. Design og kvalitet er nemlig sat i højsædet og der kælet for alle detaljer. Det bliver næppe mere ikonisk eller stilrent end Arne Jacobsen.

Strømlinet og unikt Arne Jacobsen design

Arne Jacobsen er et brand, der er kendt som en af Danmarks vartegn og med god grund. Form og funktionalitet smelter sammen i disse smukke ure. Arne Jacobsen ure er kendt for det tidløse design, der var med til at gøre manden bag verdenskendt.

Den dag i dag bliver hans design stadig hyldet, verden over, som en triumf indenfor arkitektur og design. Som alle produkter designet af Arne Jacobsen, er der fokus på funktionalitet og et stilrent design.

Giv en gave til en du holder af

Det er svært at komme på en mere betænkelig gave end et godt armbåndsur. Det er noget alle kan bruge og det kan sige meget om din stil og personlighed. Det tidløse design fra et Arne Jacobsen ur gør det uimodståeligt for enhver, der ønsker at føje lidt mere stil ind i deres garderobe.

Du kan vælge op til flere modeller, alt efter hvad der behager din smag. Du kan sågar også vælge den diameter på urskiven, der passer dig bedst, uanset om det er 30, 40 eller 44mm. Hvis du vælger et ur fra Arne Jacobsen, får du et, der passer til stort set alle outfits.

Stort udvalg af stilarter  

Urene og deres design går helt tilbage til 1939, hvor Arne Jacobsen designer borduret Station, der sidenhen blev til armbåndsuret af samme navn. Siden da er der kommet flere modeller, der deler den samme fokus på kvalitet og funktionalitet. Du finder her modeller til både damer og herrer, med enten læderrem eller mesh-lænke, så der er lidt for enhver smag.

Modellerne inkluderer den førnævnte Station med simple tal, men også det mere minimalistiske design med små hvide og sorte kasser, som man finder i modellen Bankers. Hvis du hellere vil have romertal på urskiven, kan du vælge modellen med det passende navn Roman. Modellen bygger på Arne Jacobsens originale design af Aarhus Rådhus fra 1942. Til sidst har vi City Hall, der har navn og design efter Rødovre Rådhus, som Arne Jacobsen tegnede i 1956.

Det får du i et Arne Jacobsen ur fra Smykkemester:

  • Elegant og enkelt design
  • Kvarts urværk
  • Glas af mineralglas
  • Hvid urskive
  • Arne Jacobsen uræske
  • Vandtæthed 3 ATM, så det kan tåle lidt vandstænk

Et valg du ikke fortryder

Uanset hvilken stil du vælger, kommer du ikke til at fortryde dit valg. Det evigt smukke og enkle design, vil sikre dig at uret aldrig går af mode. Du kan vælge den model, der bedst afspejler dig og din personlighed.

Vi fandt 7 produkter

Vi fandt 7 produkter