Spar 20% PÅ ALT* NETOP NU - Brug rabatkoden: ALT20 *Gælder ikke nedsatte varer

Borgvardt ure

Borgvardt ure

Borgvardt ure

Vi kender nok alle til oplevelsen af at vågne op om mandagen, åbne skabet og tænke: ”Her er intet, jeg vil have på”. Tit skyldes det, at vi køber ting, som følger tidens mode, og måske vælger vi endda at spare på kvalitet, så vi kan spare penge. Når man køber noget, som følger moden, bliver man også hurtig træt af det, når det ikke længere er på mode, og køber vi noget billigt, holder det sig sjældent pænt. Så brug dine penge klogt og køb noget som er tidsløst og af god kvalitet. 

Læs mere

Vi fandt 13 produkter

Vi fandt 13 produkter

Borgvardt ure holder evigt

Borgvardt har eksisteret siden 2015, men deres design kommer langt længere tilbage. Lennart Borgvardt tog stor inspiration fra de første kalenderure fra Rolex. Denne inspiration har ikke kun bidraget til urenes vintagedesign, men også til deres kvalitet. Borgvardt laver nemlig deres ure, så de kan holde. 

De tror på, at kvalitet har stor betydning for urets overordnede udtryk. Man kan mærke om det er ægte eller falsk læder, og om metallet er ordentligt bearbejdet. Urene fra Borgvardt er lavet, så de er behagelige at have på og helst så behagelige, at du helt glemmer, at du bærer dem. 

Med det tidløse design fra 1940’erne og 1950’erne, er du også sikker på, at du ikke vågner op en dag og er træt af designet. Deres 1945 Automatic kollektion er en hyldest til fortidens ure, og leverer derfor også ure i et fantastisk design. 

En af Borgvardts ekspertiser er deres mekaniske ure. Et mekanisk ur af god kvalitet forsikrer dig om, at dit ur ikke stopper, fordi den ikke kører på batteri og derfor beror sig på præcis mekanik, som Borgvardt har brugt år på at perfektionere. 

Når du køber et ur herfra, vil det derfor kunne bruges resten af dit liv.