Daniel Wellington

Daniel Wellington - Udtryk din egen stil med et DW ur

Et armbåndsur er ikke kun en praktisk genstand, hvormed man kan aflæse klokken. Armbåndsuret har bevæget sig over i samme kategori som smykker, og det er derfor foruden et redskab også en måde at udtrykke sig selv og sin stil på. 

Et af de mest populære trends indenfor ure er lige nu Daniel Wellingtons moderne og minimalistiske designs med udskiftelige remme. Mange har kastet deres kærlighed på det skandinaviske og lækre design, der passer til både hverdag og fest, og de stilrene ure kan købes her hos Karat24.

En gennemført fortælling

Daniel Wellington er et mærke med en interessant historie: I Australien møder svenskeren Filip Tysander en brite, der er indbegrebet af engelsk gentleman med sin helt egen underspillede og stilrene måde at klæde sig på. Denne herre havde blandt andet den vane at bære sine vintage Rolex-urskiver på en rem af NATO-tekstilstropper. 

Filip Tysander inspireres så voldsomt af mandens enkle og underspillede stil, at han designer en ur kollektion med afsæt i et klassisk design af urskiven med udskiftelige remme - og navngiver mærket efter englænderen: Daniel Wellington.

Skandinavisk, minimalistisk design

Grundet mødet med englænderen startede brandet Daniel Wellington med at producere ure med en enkelthed, der komplimenterede mønsteret og farverne på den ikoniske NATO-rem. Uret er en ode til skandinavisk minimalistisk design med et japansk analogt urs præcision, og indlagt er friheden til at udtrykke sin egen stil gennem de udskiftelige remme. Brandet er kendt for:

  • At være et skandinavisk brand
  • At producere unikke designs til enhver lejlighed
  • At tilbyde udskiftelige remme i tekstil, læder og metal
  • At give god kvalitet til prisen

Det klassiske, men stadig friske design af urskiven kan mixes og matches let med forskellige typer af remme i læder, metal eller tekstil. Det er blot op til dig at matche dit ur efter påklædning, begivenhed og humør.

Mix og match et ur efter dit humør

Urene fra Daniel Wellington passer i deres enkelthed både til hverdag og fest. Designæstetikken er stilrene, runde urskiver i et enkelt design og med diameter fra 28 mm til 40 mm. Selve urskiven er lavet i stål og fås i enten sort eller hvid og med visere og kant om urskiven i guld eller sølv. Og derefter bestemmer valget af remmen looket: Skal der farver på? Måske en læderrem til at komplimentere den enkle urskive eller en metalrem, der matcher visere og kant? 

Hvis man som kvinde er på udkig efter et mere oversize ur, kan man finde urskiver i 40 mm i diameter og mixe med remme i en passende omkreds. Et lille værktøj er inkluderet med hvert ur, så remmen let kan skiftes efter outfit eller humør.

Lad dig blot friste af mulighederne

Daniel Wellingtons designs er ikke blot et ur, men et udtryk for en gennemført modebevidst stil, og mærket har igennem de sidste år produceret nogle af de mest eftertragtede armbåndsure til både kvinder og mænd. De ure, du kan lade dig friste af her på siden, er karakteristiske for mærkets særlige stil: Helt enkelt design af urskiven med muligheden for at skifte mellem forskellige remme.

Side

Vi fandt 32 produkter

Side

Vi fandt 32 produkter