Festina

Festina ure - meget mere end kun funktionalitet 

Uret er for mange mennesker en central accessory, som der bruges og bæres hver eneste dag. Når en accessory er så inkorporeret i dagligdagen og ens æstetiske udtryk, så er det vigtig at have et ur, som er funktionelt uden at gå på kompromis med udseendet. 

Det kan dog være svært at finde det helt perfekte ur, som der er en kombination af de to. Heldigvis behøver du ikke lede længere; Festina ure er funktionelle med masser af fede funktioner, men som samtidig fås i mange smukke designs. Nogle af Festina urenes mange kvaliteter er blandt andre:

- De er lavet af materialer af bedste kvalitet.
- De er ekstremt slidstærke.
- De fås i mange smukke og elegante designs osv. 

Et foranderligt og fremadskridende brand

Festina har i mange år været et sportsbrand, som der specielt har været associeret med cykelsporten. Med tiden har Festina dog skiftet kursen en smule, og er i dag et sportspræget livsstilsmærke. Dermed har mærket spredt sig ud over markedet, og er i dag i stand til af favne et langt bredere og varieret udvalg af kunder.   

Variationen af urenes stil er ligeledes kommet mere i fokus. Derfor findes der en lang række af forskellige designs, hvilket tillader langt flere kunder at finde netop det ur, som der fuldender deres personlige stil. Du finder bl.a. stadig ure med et sportsligt design, samt elegante ure der er fyldt med funklende krystaller. Du kan altså finde ét ur, som der passer til alle lejligheder – både de fine og de funktionelle. 

Der bliver ikke sparret på noget 

Festina ure er kendt for deres kvalitet, og der bliver derfor ikke sparret på noget, når det kommer til urenes design. Dette ses på kollektionerne af dameure. Her er urskiven på nogle af modellerne fuldstændig dækket af ægte Swarovski krystaller, som er drysset på. Derudover findes urene i forskellige farver såsom; rosa forgyldt, sølv og guld. Dette skaber et funklende og eksklusivt udtryk, som tilføjer elegance til et hvilket som helst outfit. 

Denne variation af farver er også at finde blandt herremodellerne. Du kan bl. a. finde farver som rosa forgyldt, blå, sort, stål, sølv, guld osv. Blandt de forskellige kollektioner kan man også finde andre fede funktioner såsom ridsefrit safirglas, som der sikrer at glasset ikke bliver fyldt af ridser fra hverdagens strabadser. 

Mere end 100 års erfaring 

Festina blev etableret i Schweitz i 1902, og mærket har altså dermed mere end 100 års erfaring indenfor ure. Igennem disse mange år har brandet tillært sig en masse erfaring og viden, som der har gjort mærket verdenskendt. Alt det som brandet har tillært sig igennem tiden, ses i dag i form af den høje kvalitet, som Festina urene har.  

Festina urene er kvalitetsure, som der er lavet af de bedste materialer. Det betyder, at når du investerer i et ur, så skulle det gerne holde i mange år. Som en ekstra forsikring så får du altid et stemplet garantibevis med, når du køber et ur. Dermed har du et bevis på, at dit ur er 100% ægte.

Side

Vi fandt 210 produkter

Side

Vi fandt 210 produkter