Gant ure

Gant ure

Brandet Gant er kendt som en af giganterne indenfor modebranchen. Gennem 70 år har de innoveret tøj, mode og accessoires. Den samme garanti for kvalitet, som du finder i deres tøj, er bestemt også til stede i deres ure. Her på siden kan du finde et bredt udvalg af stilrene og flotte Gant ure. Om du leder efter et smukt dameur eller et stilrigtigt herreur, så er der helt sikkert noget at finde her.

Kvalitet siden 1949

Gant blev grundlagt i 1949 af Bernard Gantmacher, der startede med at lave skjorter i New Haven, Connecticut. Siden har mærket vokset sig kæmpestort og opererer i dag i 70 lande. Gant har siden udvidet sortimentet til meget mere end bare skjorter. Heriblandt finder man Gant ure, som en af firmaets mange produkter. Som med deres øvrige produkter, er der stor fokus på funktionalitet og kvalitet i én stilren pakke. 

Moderne og klassiske

Gant ure formår at ramme en balance mellem klassisk tidløst design og moderne æstetik. Du får en komplet pakke, der giver dig masser af muligheder, når du skal vælge din egen stil. Hvis du leder efter et ur, der kan gå til næsten alt, er et Gant ur bestemt en af dine bedste muligheder.

Du får et bredt udvalg af forskellige stilarter, om det er business, afslappet, eller sporty du leder efter. Selve urskiven kan enten være helt enkel med bare lille og store viser eller multifunktionel med datovisning og stopursfunktion. Urene kommer også i et stort udvalg af farver til både urskive og rem.

Om du er til den helt klassiske læderrem eller den mere moderne mesh-lænke, så er der noget for dig. Gant ure har en vandtæthed på mindst 3 ATM, så det kan tåle at få lidt vandstænk på sig i hverdagen.

Herre- og dameur

Gant ure kommer i forskellige modeller til både ham og hende. Deres herreure summer af klassisk stil og maskulinitet, med en god sans for et moderigtigt design. Dameurene bærer præg af femininitet og klasse, med et moderne og fornemt design. De mange varianter af farver og remme, gør det nemt at finde et, der afspejler din personlighed og stil.

Når du vælger et ur, handler det om hvordan, du gerne vil have verden til at se dig. Du kan vælge et ur, der vil imponere enhver, med dets mange funktioner, eller et der taler mere til din klassiske og enkle stil. Om du vil forkæle dig selv eller give en fantastisk gave til en du holder af, så skal du vælge Gant ure, der er i god kvalitet, og som kan holde i mange år.

Det får du med et Gant ur fra Smykkemester

  • Klassisk og moderne design
  • Kvarts urværk
  • Glas af mineralglas
  • Stemplet garantibevis fra Gant, da vi er en af deres officielle forhandlere
  • Gratis fragt på alle Gant ure.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.