Gucci

Eksklusive Gucci ure med Italiensk design og schweizisk urværk

Gucci er et lækkert luksusmærke, der passer perfekt til mennesket, der ønsker god kvalitet og gennemførte designs med kant. Igennem de seneste år har Gucci ure vundet særligt frem i populærkulturen som et symbol på en vovet luksus. Brandets logo er letgenkendeligt for de fleste danskere, og med et genkendeligt ur på armen viser man verden, at man har en lækker og eksklusiv smag - og at man ikke er bange for at vise sin unikke stil frem. Hos Smykkemester er der flere forskellige unikke Gucci ure at vælge mellem.

Skab opsigt med letgenkendelige logoer og mønstre

Gucci begyndte at designe og producere ure i starten af 70’erne, og kort efter blev brandet et af verdens førende fabrikanter af ure. Deres ure kan genkendes på, at de altid inkluderer det karakteristiske logo på urskiven, og urskiven er i nogle modeller udformet som et G. Kendetegnende for Gucci ure er deres konstante nytænkning indenfor design af produkter, og deres ure har altid kant og er innovative i designet. Deres designstil er en kombination af tradition og nytænkning i en skøn forening, hvor der leges med farver, materialer og motiver. Herunder har de forskellige serier med hvert deres unikke kendetegn, der kan købes her hos Karat24.

Høj kvalitet og et tidsløst design

Guccis ure kan her findes fra forskellige serier, der har hvert deres navn og dertilhørende designelementer. Hvis du er til det klassiske diamantmønster, har urkassen i serien Diamantissima, det enkle og særegne Diamante-mønster præget ind langs kanten. Urskiven er i denne serie holdt enkel, så mønsteret på siden fremstår interessant og eksklusivt, og uret kan fås med enten læder- eller stålrem. Denne serie af Gucci ure er særligt elegant og enkel uden at miste brandets genkendelige look.

Ure med vovede og unikke detaljer

Hvis du ønsker en mindre enkel urskive, er G-Timeless en unik serie kendetegnet ved, at tidsindekserne ikke er klassiske tal eller glitrende sten, men derimod ikoner. Iblandt ikonerne er små hjerter, stjerner og Guccis motiv, bien, der anvendes som designelementer i mange af deres produkter.

Serien fås i flere farver og med forskellige motiver på urskiven udover tidsikonerne, hvilket giver et tidsløst ur med unikke detaljer. Der er både mere iøjnefaldende udgaver af G-Timeless serien, og mere underspillede, men kendetegnet er de små ikoner.

Nytænkning i materialer og motiver

Hvis man har forelsket sig i den lidt vildere side, er Guccis serie Le Marché Des Merveilles kendetegnet ved en bi som ikon for tallet 12 på urskiven. Derudover er der farverige urremme i tekstil og broderede motiver af blandt andet brølende tigere på urskiven i denne mere iøjnefaldende serie. Gucci ure fra denne serie har et mere friskt og sporty look, der passer godt til den, der vil skille sig ud fra mængden med sit armbåndsur. Der er altså blandt udvalget både mere underspillede og elegante designs såvel som mere vilde og sporty modeller, men for dem alle gælder, at de unikke elementer skaber et letgenkendeligt look.

Gucci ure til dig der gerne vil have unik luksus

Her på siden kan du finde forskellige Gucci ure lige fra de mere simple til de vildere udgaver, der med sikkerhed vil vække opsigt på håndledet. Et sådant ur er mere et statement smykke end et praktisk redskab. Bær Gucci ure til den næste festlige begivenhed, og ingen vil betvivle din personlige stil og øje for design.