Jaguar

Jaguar ure - præcision og kvalitet i særklasse

Topkvalitet og præcision i hver eneste lille detalje. Det er, hvad du får med Jaguar ure. I mere end 80 år har Jaguar udviklet ure af højeste kvalitet. Alle urene er lavet med eksklusivt safirglas og er Swiss Made produceret i Schweiz. Det betyder, at med Jaguar ure er du garanteret høj kvalitet produceret på Festinas officielle fabrikker i Schweiz. Jaguar ure er til dig, der går op i, hvad du bærer om håndleddet og ikke har lyst til at gå på kompromis med kvalitet. Du ønsker et ur, der viser eksklusivitet og kvalitet, og som samtidig er til at betale. 

Vi har et bredt udvalg af Jaguar ure til både herre og damer i høj kvalitet, så det er bare med at kigge vores udvalg igennem og finde det, der passer til lige netop dig.

Jaguar ure i Schweizisk kvalitet

I 1989 blev Jaguar ure en del af Festina Group, og derfor bliver alle Jaguar ure i dag produceret på Festinas egen fabrikker i Schweiz og er stemplet Swiss Made, hvilket vidner om kvalitet. Alle urene lever derfor op til de strenge krav, som dette stempel kræver. 

At Jaguar går op i kvaliteten for hver eneste detalje i deres ure ligger i deres identitet. Det er sådan mærket blev skabt, og sådan har det været i mere end 80 år. Alle detaljer er nøje designet og med designmæssige hensigter. Det samme gør sig gældende for farvevalget. Jaguar er bredt kendte for deres kombination af sort og rose gold, der oser af eksklusivitet og opmærksomhed. De fleste Jaguar ure er nemlig lette at genkende netop pga. af deres farvevalg og kombinationer.

Historien bag Jaguar ure

Brandet Jaguar blev lanceret lige før anden verdenskrig i 1938 af den Schweiziske urmager Peter Haas. Haas opkaldte hverken sit firma efter sig selv eller de verdenskendte biler, Jaguar, men derimod efter dyret, der symboliserer magt, elegance og hurtig snilde. Haas var meget kvalitetsbevidst og gjorde helt fra start af utrolig meget ud af, at hans ure skulle være i høj kvalitet og med et eksklusivt design. 

I 1989 blev Jaguar brandet en del af Festina Group, hvilket gav et løft i kvaliteten af urene. I dag bliver alle Jaguar ure produceret på Festinas private fabrikker i Schweiz og samtlige af deres ure er lavet med safirglas og stemplet Swiss Made. 

Jaguar urene blev for alvor populære på det danske marked i 2017, da de lancerede en ny serie af dykkerure under navnet ”Executive Diver”. Her blev kvaliteten skruet op og priserne sænket.

Et bredt udvalg

Hos os kan du finde et bredt udvalg af Jaguar ure fra adskillige forskellige serier. Udover at vi har et udvalg af dykkerure fra serien Executive Diver, så dækker vi bl.a. også de populære serier Acamar, Daily Class og Pret a Porter. Derudover har vi selvfølgelig et bredt udvalg af Jaguars mest anerkendte modeller, Special Edition, der garanterer, at du kan finde et ur, der passer til lige netop dig.

Derudover er vi officiel forhandler af Jaguar ure, så du kan trygt bestille dit ur hos os.

Side

Vi fandt 171 produkter

Side

Vi fandt 171 produkter