Nordgreen

Nordgreen ure

Nordgreen er et dansk brand, som har fokus på bæredygtighed og minimalisme. Alle ure designes af den verdenskendte designer Jakob Wagner. Han har designet høretelefoner for Bang & Olufsen, møbler for HAY, og har en permanent kollektion på MoMa i New York. Med Nordgreen ure, får du altså et ur i verdensklasse.

Her på siden finder du et stort udvalg af ure fra brandet. Alle urene kommer i det minimalistiske design som brandet er kendt for. Guld og sølv går igen, mens farven på remmen varierer fra ur til ur. Dog oftest i matte farver.

Navnet Nordgreen signalerer kvalitet

“Nord” står for den helt specielle skandinaviske identitet. Dansk design er kendt i hele verden for det enkle og for kvalitet, og det er præcis det som går igen i urene her på siden. Samtidig arbejder firmaet bag for at integrere de danske værdier i brandet. Det er værdier som tillid, og et åbent og ærligt miljø mellem firma og forbruger.

“Green” henviser til bæredygtighed, som er et nøglepunkt hos brandet. Bæredygtighed er alfa og omega for et moderne firma, og noget som forbrugerne bliver mere og mere opmærksom på. Hvis du køber Nordgreen ure, ved du derfor også, at du kan læne dig trygt tilbage, og at du er med til at bygge op om en bæredygtighed fremtid.

Tilsammen udgør det navnet Nordgreen. Et brand der både signalerer eksklusivitet og status, men også overskud og vilje til at skabe en bedre fremtid.

Designer Jakob Wagner

Jakob Wagner er født i København i 1963 og uddannet designer. Han har rejst det meste af verden rundt, og arbejdet for store firmaer som Bang & Olufsen, Muuto og Stelton. Han har derfor prøvet at arbejde med lidt af hvert, fra møbler over til tilbehør til højttalere og høretelefoner.

For ham er det vigtigt, at alt nøje overvejes når han designer. Han beskriver selv, at design bedst fungerer, når det “afspejler det simpleste udtryk af en idé”. Det er denne tilgang til design, som ses udtrykt i Nordgreen ure. Her får du ikke et stort prangende ur, men i stedet et mere elegant ur, som lægger sig op ad den klassiske danske designtradition.

Bæredygtighed

Som tidligere nævnt er bæredygtighed et hovedelement for Nordgreen ure. Alle ved at vi mennesker er ved at ødelægge jorden, og det får flere og flere firmaer til at tage bæredygtighed ind som en del af deres dna.

Men det er ikke kun klimaet Nordgreen har fokus på, det handler også om meget andet. Fx. at urene bliver lavet under ordentlige forhold. Firmaet bag arbejder på at holde de bedste standarder, og gennemtænker hver en detalje, så de i sidste evne lever op til deres egne og dine forventninger. Et eksempel af deres brug af genanvendelige emballage og deres samarbejde med andre bæredygtige firmaer.

Hvis du er bevidst om bæredygtighed, men samtidig elsker det klassiske danske design, er Nordgreen ure perfekt for dig. Det er et ur, som du med garanti kommer til at elske, og et ur der heldigvis også kan fås til overkommelige penge. 

Side

Vi fandt 64 produkter

Side

Vi fandt 64 produkter