Olivia Burton

Olivia Burton

Olivia Burton

Olivia Burton er til dig der vil have et elegant og feminint kvalitetsur til overkommelige penge. Brandet blev startet af veninderne Jemma og Lesa tilbage i 2011, og har siden udviklet sig til at blive et populært brand, der både kan bruges til fest og i dagligdagen.

Urene har altid et lækkert design og et unikt feminint udtryk, hvor farverne guld, sølv og lyserød går igen. De bevæger sig i prisklassen 900-1800 kr, og Olivia Burton er derfor et brand, hvor man får ekstremt meget for penge, i forhold til det lækre design og den høje kvalitet.

De seneste år er urene for alvor blevet populære, og det er bestemt en mode, der er værd, at hoppe med på.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Historien bag Olivia Burton

Olivia Burton er et britisk brand, som er grundlagt af Jemma Fennings og Lesa Bennett, der også er bedste venner. Inden de kastede sig ud i eventyret, arbejdede de begge som modeindkøberer for mærker som Topshop, ASOS og Selfridges. Men i 2011 besluttede de sig for at sige deres job op og skabe Olivia Burton.

Oprindeligt mødtes de til London College of Fashion, hvor de båndede over en fælles kærlighed for det gode design, og en evig søgen efter et ur, de selv havde lyst til at gå med. Det er dette de har taget med sig over i brandet, og som stadig præger deres ure i dag.

Olivia Burton er navnet på Lesas tante. Jemma og Lesa har udtalt, at det er hendes livlige energi og letsindige tilgang til livet, der inspirerede dem til kaste sig ud i projektet og starte brandet.

Brandet har til huse i et studie i Øst-London, hvor pigerne arbejder tæt sammen med deres lille team. Her arbejder de hårdt på hvert enkel design, så det til sidst bliver perfekt. Ofte med en stor inspiration fra naturen og en masse forskellige farver.

En unik kombination mellem vintage og de nyeste tendenser

Både Jemma og Lesa har altid elsket, at gå rundt i butikker og på markeder og lede efter gamle ure. Det er også her de henter inspiration. Den blander de så med de nyeste tendenser på catwalken. Det er denne unikke kombination der er med til at skabe det specielle udtryk du får med et Olivia Burton ur.

Brandet er blevet kendt for deres blomstrede designs, som på rekordtid har sat sit præg på både det internationale og det danske marked. Men de seneste år er der også kommet mere neutrale ure til. Du kan derfor finde noget til enhver smag. Fælles er dog den høje kvalitet og det elegante design.

Her på siden finder du et bredt udvalg af Olivia Burton ure, og du kan derfor nemt finde et ur der passer til din stil. Modsat mange andre modeure er urene i den billigere klasse, hvilket også gør det nemmere at tillade sig selv, at købe eller ønske et ur. Man ved at man får noget for pengene, og man ved at man får et tidløst ur som passer til alle outfits.