Seiko

Seiko – Et skridt foran

Den japanske urproducent er og har altid været et skridt foran. Som udvikleren af kvartsuret er Seiko et af de mest banebrydende urproducenter i verden, når det kommer til at udvikle ny teknologi. Det har resulteret i at sende Seiko op blandt de førende producenter af ure i dag på verdensplan, og det med god grund. 

Med innovative og nye teknologiske løsninger kombineret med fornuftige priser rammer Seikos ure meget bredt. Med et utal af forskellige kollektioner, der hver har deres højteknologiske kendetegn, er der et ur for enhver blandt vores udvalg af Seiko ure. Vi har mere end 200 forskellige Seiko ure i vores sortiment fra de mest populære kollektioner. Derudover er vi officiel forhandler af Seiko ure, så du trygt kan bestille dit nye Seiko ur hos os i dag.

Side

Vi fandt 63 produkter

Side

Vi fandt 63 produkter

Fordele ved Seiko

  • Nyeste teknologier
  • Kollektioner med unikke teknologiske løsninger
  • Ure drevet af solenergi
  • Autoriseret forhandler
  • Hurtig levering. 1-3 hverdage.

Seiko opfandt kvartsuret

Da Seiko i 1969 lancerede verdens første kvartsur var det et banebrydende skridt, som den japanske urproducent tog. Et skridt, der revolutionerede urmarkedet, og et skridt som bragte Seiko helt op blandt de største producenter af ure. Efterfølgende blev Seiko selvfølgelig også de første til at masseproducere kvartsure, hvilket senere er blevet normalen for alle de store urgiganter. 

Først på de nyeste teknologier

Listen over de teknologier, som Seiko står bag, er næsten uendelig lang. Seiko står bag flere af de mest betydningsfulde teknologier, der eksisterer i dag. Blandt andet udgav Seiko i 1977 det første ur på markedet, der var drevet af lysenergi. En teknologi, der efterfølgende er blevet utrolig vigtigt, da man ved et såkaldt solar ur ikke længere behøver at udskifte batteriet i sit kvartsur, hvilket er et stort skridt imod en grønnere verden.

Efterfølgende har Seiko gjort sig yderst bemærket ved bl.a. også at udvikle kinetiske ure. Det vil sige ure, der bliver drevet af bevægelsen, som dit håndled udfører mens, at du har uret på. Endnu en genial og klimavenlig løsning, der viser Seikos rolle på det internationale urmarked. Vi ligger selvfølgelig inde med ure, der bygger på disse geniale teknologier i vores sortiment af ure fra Seiko.

Vi har de populæreste kollektioner

Hos Smykkemester ligger vi selvfølgelig inde med ure fra Seikos mest populære kollektioner til både mænd og kvinder. Det betyder bl.a. at vi har ure fra de fire unikke serier Astron, Prospex, Presage og Premier. Især de to førstnævnte kollektioner skiller sig ud, da Astron kollektionen er verdens første GPS solare ur. Det vil sige, at uret kan kobles på GPS satellitter samtidig med, at det kører på lysenergi. 

Prospex serien er Seikos dykkerure, der siden de kom på markedet i 1965, som Japans første dykkerur, har skubbet grænserne for, hvad et ur kan klare. Serien er derfor blandt de mest elskede serier blandt dykkere og eventyrlystne verden over.

Seiko beviser altså med deres masseproducerede kvartsure, at luksusure ikke behøver at koste en formue. Du kan finde dit nye Seiko kvalitetsur lige her hos os, og have det i hænderne blot 1-3 hverdage efter bestillingen.